Până la -50% reducere la cărți din editura Corint

Cupoane si vouchere pentru Cartepedia.ro

Corint – reduceri de până la 50% ! Micuțele mincinoase sunt doar o parte dintre cărțile reduse cu până la 50% în această perioadă.

Despre această ofertă

Ai văzut serialul și acum îți dorești să afli mai multe detalii citind cărțile? Alias Grace, Anotimpul vrăjitoarei și Perfecționistele.

Micuțele mincinoase sunt doar o parte dintre cărțile reduse cu până la 50% în această perioadă. Iar dacă îți dorești să iei o pauză relaxantă și să te întorci la lecturile din copilărie, ți-am pregătit sute de titluri Corint Junior la preț redus.

Nu uita, în perioada 19 – 31 ianuarie, pe cartepedia.ro beneficiezi de reduceri de până la 50% la cărțile de la editurile Corint, Corint Junior și Leda!

Despre magazin

Cartepedia este o librărie online ce oferă o gamă variată de cărți . Aici veți găsi cărți de ficțiune, cărți non – ficțiune, cărți pentru copii, cărți distinse. audiobook-uri, cărți în limbi străine, cărți medicină, cărți afaceri și economie, cărți religie, cărți drept, atlase școlare, dicționare, enciclopedii, povești pentru copii, reduceri substanțiale, promoții croite pe măsura ta.

S-ar putea ți placă și

0 0 votes
Total Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments